Beauty & Experience

Hou je van een innovatieve huidverzorging of -verbetering? Of heb je nood aan een bijzondere ervaring – zoals onze hamam, cocoon of een uniek drijfbad – die nog lang nazindert? Voeg ze toe aan jouw Perfect Sense moment en maak zo jouw reis naar rust compleet. 

Gelaatsverzorgingen

Laat je oog vallen op een van onze hemelse gelaatsverzorgingen: van een huidverbeterende behandeling tot het epileren van je wenkbrauwen of een gezichtsmassage. Na jouw verzorgingssessie zal je je niet alleen uitgerust voelen, maar er ook jonger en stralend fris uitzien waardoor je zowel lichamelijk als mentaal herademt.

Lichaamsverzorgingen

Wat dacht je van een scrubsessie of packing? Al onze lichaamsverzorgingen zijn ontspannend en huidverbeterend. Ieder huidtype is uniek, daarom bepalen we samen welk product het beste bij jou past. Onze sessies reiken verder dan verzorging alleen. Ze maken je tegelijkertijd volledig zen en bezorgen je een heerlijke nieuwe portie energie.

Massages

Kies je eigen olie en aromatherapie uit. Geniet van een dampende thee en vertel ons wat jouw noden zijn. Bij Perfect Sense nemen we écht tijd voor jou. Geniet van dat weldadige gevoel van rust en evenwicht, overgave en herbronning, die een luxe massage met zich meebrengt.

Drijfbaden

60min - €75

Vraag je je soms af of er een plek op de wereld bestaat waar je even aan alles kan ontsnappen? Waar je kan zweven en geen enkele prikkel van buitenaf ervaart? Dan is een drijfbad oftewel ‘floating bath’ jouw gedroomde bestemming bij Perfect Sense.

Cocoon

Onze cocoon is de gedroomde plek voor een heerlijk ontspannende duobeleving. Met een haardvuur, twee revitaliserend baden en massagetafels voelt de cocoon als een tweede thuis om voluit te relaxen.

Hamam

Onze traditionele hamam nodigt je vanzelf uit om even stoom af te laten. De vochtige warmte en bijhorende geurtherapie nemen je in gedachten mee op reis naar het Oosten.