Lichaamsverzorgingen

Van kop tot teen tot rust komen, daar draait het om. Gun jezelf een zijdezachte voetverzorging, ontspannende herbalanceringsmassage of andere body treatment en geniet met al je zintuigen.

Welcome hands

25 min - € 49

hydraterend – ultra voedend – anti-aging

Een verwennend en regenererend ritueel voor de handen. Een echte anti-aging behandeling met intensieve herstellende en voedende eigenschappen, voor ongelofelijk zachte, gehydrateerde en stralende handen. Na de scrub op basis van Vanillekorrels en Bora-Bora Zand, worden de handen ondergedompeld in een gulzige pakking van Acacia Honing uit de fruitgaarden rondom het Gardameer, terwijl de zintuigen worden verwend met de verkwikkende en stimulerende Elixirs van Witte Muskus en Roze Peper.

Silky feet

25 min - € 49

hydraterend – zijdezacht – ontspannend

Een kostbare schoonheidsbehandeling voor voeten zo zacht als zijde. Dit ritueel wordt gekenmerkt door een opwindend aromatherapie voetbad op basis van de Elixirs van Zoete Sinaasappel en Lavendel, een verkwikkende scrub van Dode Zee Zouten en een voedende pakking op basis van Acacia Honing uit de fruitgaarden rondom het Gardameer. Dit exclusieve ritueel ontspant de plantaire spieren en helpt vermoeide onderbenen en voeten te verlichten.

Manicure

25 min - € 29

Optimale handverzorging, vijlen van de nagels, behandeling van de nagelriemen, velletjes verwijderen, afwerking met handmassage. Je handen zijn je visitekaartje en daarom besteden we bij Perfect Sense veel aandacht aan zorgvuldig verzorgde handen en nagels. Onze manicure behandeling bestaat uit de natuurlijke nagels sterker en mooier te maken door veel aandacht te besteden aan de nagelriemen en het gebied rondom de nagels.

“Nothing improves your mood like a new manicure”

Aanbevolen voor:

 • Beschadigde en droge handen
 • Handen die worden blootgesteld aan agressieve stoffen
 • Handen met pigmentvlekken
 • Personen die mooie, verzorgde handen wensen

Werking en resultaten:

 • Zorgt voor een intensief gehydrateerde en gevoede huid
 • Herstelt beschadigde handen
 • Herstelt en voedt de nagels en zorgt dat ze gaaf blijven
 • Beschermt de huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf

Pedicure

25 min - € 29

Optimale voetverzorging, voetenbadje, vijlen van de nagels, behandeling van de nagelriemen, verwijderen van eelt, afwerking met voetmassage. Verzorgde voeten zijn blije voeten, geef ze daarom de aandacht die ze verdienen want ze ondersteunen je namelijk elke dag opnieuw. Bij Perfect Sense leggen wij je voeten letterlijk in de watten om vervolgens eventuele problemen die zich voordoen aan te pakken.

“Pedicures are the cure for everything, that’s why they are called pedi-CURES”.

Aanbevolen voor:

 • Droge en beschadigde voeten
 • Voeten met verschijnselen van hyperkeratose
 • Het verbeteren van frisheid en hygiëne van de voeten
 • Personen die mooie, verzorgde voeten wensen

Werking en resultaten:

 • Houdt de huid van de voeten beschermd en flexibel
 • Houdt de huid intensief gehydrateerd
 • Bevordert de frisheid en hygiëne, hetgeen mogelijke infecties voorkomt
 • Houdt de voeten goed verzorgd

Herbalanceringsmassage

55 min - € 88

zorgmassagebehandeling – stressverminderend – diepe rust – emotioneel welzijn

Een herbalanceringsmassage is een zorgmassagebehandeling met een positieve werking op alle lichaamsfuncties. Er wordt niet op de spieren gewerkt, maar op het herbalanceren van lichaam en geest na uitputting door zware medicatie, emotionele problemen en/of stress. De massage wordt zeer zacht gegeven, waardoor het je diepe rust en ontspanning brengt. Het is een manier om de gast vertrouwen en een gevoel van eigenwaarde te schenken. Met de massage streven we ernaar de stressfactoren te verminderen en het emotionele welzijn te bevorderen.

Lulur bodytreatment

55 min - € 95

glad makend – hydraterend – ontspannend

Geïnspireerd door het hemelse Java-eiland, verwent dit in balans brengend en multi-sensorieel welzijnsritueel het lichaam door het oproepen van de golven van de ongerepte zeeën van het eiland, en zijn bloeiende natuur. Gelukzaligheid voor ziel en lichaam.

Het ritueel, geïnspireerd door een eeuwenoude traditie welke prinsessen in de paleizen ondergingen voor hun huwelijk, start met een exfoliërende mousse op basis van aromatische kruiden, waaronder Gember, Kurkuma en tropische vruchten, vervolgt door een massage met Yoghurt welke de huid verrijkt met energie en vitaliteit, hydratatie en voeding, verfrissing en elasticiteit. De gulzige textuur van de yoghurt brengt de huid in balans, herstelt de fysiologische pH en bezorgt de huid een stalende teint.

Het Lulur ritueel haalt haar inspiratie uit 3 unieke tradities, namelijk de Chinese, Balinese en Ayurveda, en neemt u mee op een zintuigelijke reis welke stress vermindert en de energie opnieuw in balans brengt, de cutane bloed-microcirculatie stimuleert, en spieren verlost van hun spanningen.

Laat u meenemen op deze zintuigelijke reis en geniet van het summum van welzijn en ontspanning.

Magic honey bodytreatment & facial

75 min - € 125

voedend – elasticiteit verbeterend – drainerend – lichaam & gelaat – scrub & pakking

Een perfecte combinatie van welzijn en schoonheid, welke, dankzij de krachtige werking van Acacia Honing afkomstig uit de fruitgaarden rondom het Gardameer, de huid diep hydrateert, voedt en herstelt. De toevoeging van het Elixir van Zoete Sinaasappel, afkomstig uit dezelfde fruitgaarden, verwent de zintuigen met een zoete en gulzige aromatherapie welke lichaam en geest in balans brengt en ontspant.

Magic Honey is een pure verwennerij voor de huid, die in de diepte hydrateert en voedt, vernieuwt, zijdezacht maakt en de teint laat stralen. Daarnaast stimuleert het de natuurlijke en egale bruining. Laat u onderdompelen in een gulzige scrub en pakking op basis van Acacia Honing, Dode Zee Zouten, Amandel Olie en Zoete Sinaasappel en geniet van dit exclusieve Mediterraanse ritueel.

Pepper bodytreatment

25 min - € 59

silhouet verstevigend – hermodellerend – anti-cellulite

Heb je nood aan een oppepper voor je lichaam en geest? Onze pepper scrub en pakking geeft je bloedcirculatie een echte boost. Wanneer je deze treatment combineert met een massage, zullen je gewrichten opnieuw soepel aanvoelen en zal zelfs de meest hardnekkige cellulitis bestrijden voor een zichtbaar strakkere huid. Deze energie bevorderende massage werkt op de diepere lagen van de huid.

Een buitengewone synergetische combinatie gemaakt van het Elixir van Roze Peper, Witte Modder en Mother Water (water van de Dode Zee), die dankzij de specifieke massage en precieze bewegingen helpen de gewrichten los te maken, de imperfecties die zelfs door de meest hardnekkige cellulitis worden veroorzaakt, bestrijdt.

Pepper activeert de biologische processen, verbetert het uiterlijk van de huid, stimuleert de huidcirculatie en helpt gifstoffen en overtollige vloeistoffen te verwijderen. Je zintuigen worden verwend met onze exclusieve Pepper Signature Fragrance aromatherapie.

Gold infusion body supreme

55 min - € 105

De exclusieve all-round hermodellerende lichaamsbehandeling voor een gesculpt, stevig en perfect silhouet, -12 cm (Calculatie verkregen door de som van de knie, dijen, billen en abdomen omtrek)

Een baanbrekende lichaamsbehandeling die is ontworpen om het silhouet volledig opnieuw vorm te geven door te werken aan vetweefsels, stagnerende overtollige vloeistoffen, imperfecties veroorzaakt door cellulitis en gebrek aan tonus, allemaal in slechts 3 sessies. Extreem effectief op kritische zones, combineert het een alomvattende lichaamshervormende werking met een anti-oxiderend effect, waardoor de huid wordt verjongd, er onmiddellijk gladder en steviger uitziet. De sterren van de behandeling zijn de drie speciale Chrome Mud Scrubs welke diamantpoeder bevatten, die in synergetische combinatie werken met Gold Booster, een uitzonderlijk lichaamsverfraaiend serum, om buitengewone en zichtbare resultaten te bereiken.

Combineer de Gold Infusion Body Supreme behandeling met de Global Shaping massage voor een optimaal resultaat.