Massages

Hou je van een korte en krachtige massage of wil je eerder tijd vrijmaken voor een uitgebreide sessie? Kies zelf welke luxueuze massage of bodytreatment het beste bij jou past.

Relax massage

25 min - € 49
55 min - € 89

Voel je dat jouw rug, nek en schouders extra aandacht verdienen, zonder dat je met bepaalde blokkades zit? Tijdens een relaxmassage brengen zachte strelende bewegingen jouw lichaam en geest tot rust. Draaiende bewegingen bij bepaalde drukpunten werken ontspanning in de hand. Bovendien kies je voor deze sessie zelf kalmerende kruidenoliën uit om de zen modus van jouw brein en spieren te stimuleren.

Deep tissue massage

25 min - € 49
55 min - € 89

Een deep tissue massage stimuleert door middel van langzame en duwende massagetechnieken de energiestroom doorheen zeven lagen lichaamsweefsels. In functie van jouw noden, schenkt deze massage aandacht aan bepaalde stressgebieden. Hierdoor kan je lichaam tijdens en na de massage soms pijnlijk aanvoelen. Dat is normaal, gezien een deep tissue massage bewust blokkades opheft.

Deze behandeling is zeer geschikt voor mensen met langdurig opgehoopte spanningen in hun lichaam en geest. Bijvoorbeeld lichamelijke blokkades door een zittend beroep, langdurige geestelijke spanningen, maar evengoed kunnen cellulitis klachten behandeld worden.

Ayurvedische massage

55 min - € 99

Bij een Ayurvedische massage hoort een ruime hoeveelheid geneeskrachtige en plantaardige kruidenolie. Samen met jou bepaalt onze Ayurvedische therapeut welke kruidenoliën de beste keuze zijn om jouw lichaam terug in balans te brengen: van aromatische en helende kamfer tot zoete mirre uit India. De Ayurvedische massage zorgt voor een detox van je lichaam. Veel massagehandelingen bevorderen de werking van je lever en nieren om zo oude afvalstoffen uit je lichaam te verwijderen. Bovendien beïnvloedt een Ayurvedische massage je bindweefsel, waardoor ze ook verstevigend en verjongend werkt.

Perfect Sense massage

55 min - € 95

Wat dacht je van een massage die al jouw zintuigen prikkelt? Voordat jouw Perfect Sense massage van start gaat, kies je een aromatische geur uit die je vanzelf in gedachten zal meenemen naar verre oorden.

Je kiest een edelsteen uit die je zowel visueel als qua textuur aanspreekt. Jaspis, Rozenkwarts, Tijgeroog, … elke edelsteen is een samenstelling van verschillende mineralen waardoor deze een specifieke energetische werking op het lichaam kan hebben.

Terwijl je je keuzes maakt en jouw persoonlijke noden aangeeft, kan je genieten van een dampend kopje kruidenthee, waarna onze massagetherapeut(e) je naar de massageruimte begeleidt.

De massage start met rustgevende klanken. De edelstenen worden opgewarmd en op de chakra’s (energiecentra) van je lichaam gelegd die in verbinding staan met jouw aandachtzones. Later integreert onze massagetherapeut(e) de edelstenen in de massagehandelingen. De Perfect Sense massage wisselt trage, ontspannende strijkbewegingen af met snellere bewegingen zodat er een balans ontstaat tussen afnemende spanningen en toenemende energie.

Deze massage stimuleert bewust de vijf zintuigen door geuren, smaken, klanken,… die jouw intuïtie – oftewel zesde zintuig – prikkelen. Zo krijgt je innerlijke zelf de kans om lichaam en geest in balans te brengen.

Lulur bodytreatment

55 min - € 95

glad makend – hydraterend – ontspannend

Geïnspireerd door het hemelse Java-eiland, verwent dit in balans brengend en multi-sensorieel welzijnsritueel het lichaam door het oproepen van de golven van de ongerepte zeeën van het eiland, en zijn bloeiende natuur. Gelukzaligheid voor ziel en lichaam.

Het ritueel, geïnspireerd door een eeuwenoude traditie welke prinsessen in de paleizen ondergingen voor hun huwelijk, start met een exfoliërende mousse op basis van aromatische kruiden, waaronder Gember, Kurkuma en tropische vruchten, vervolgt door een massage met Yoghurt welke de huid verrijkt met energie en vitaliteit, hydratatie en voeding, verfrissing en elasticiteit. De gulzige textuur van de yoghurt brengt de huid in balans, herstelt de fysiologische pH en bezorgt de huid een stalende teint.

Het Lulur ritueel haalt haar inspiratie uit 3 unieke tradities, namelijk de Chinese, Balinese en Ayurveda, en neemt u mee op een zintuigelijke reis welke stress vermindert en de energie opnieuw in balans brengt, de cutane bloed-microcirculatie stimuleert, en spieren verlost van hun spanningen.

Laat u meenemen op deze zintuigelijke reis en geniet van het summum van welzijn en ontspanning.

Magic honey bodytreatment & facial

75 min - € 125

voedend – elasticiteit verbeterend – drainerend – lichaam & gelaat – massage

Een perfecte combinatie van welzijn en schoonheid, welke, dankzij de krachtige werking van Acacia Honing afkomstig uit de fruitgaarden rondom het Gardameer, de huid diep hydrateert, voedt en herstelt. De toevoeging van het Elixir van Zoete Sinaasappel, afkomstig uit dezelfde fruitgaarden, verwent de zintuigen met een zoete en gulzige aromatherapie welke lichaam en geest in balans brengt en ontspant.

Magic Honey is een pure verwennerij voor de huid, die in de diepte hydrateert en voedt, vernieuwt, zijdezacht maakt en de teint laat stralen. Daarnaast stimuleert het de natuurlijke en egale bruining. Laat u onderdompelen in een gulzige scrub, relaxerende massage en pakking op basis van Acacia Honing, Dode Zee Zouten, Amandel Olie en Zoete Sinaasappel en geniet van dit exclusieve Mediterraanse ritueel.

Pepper bodytreatment

55 min - € 99

silhouet verstevigend – hermodellerend – anti-cellulite

Heb je nood aan een oppepper voor je lichaam en geest? Onze pepper scrub en pakking geeft je bloedcirculatie een echte boost. Wanneer je deze treatment combineert met een massage, zullen je gewrichten opnieuw soepel aanvoelen en zal zelfs de meest hardnekkige cellulitis plaats maken voor een zichtbaar strakkere huid. Deze energie bevorderende massage werkt op de diepere lagen van de huid.

Een buitengewone synergetische combinatie gemaakt van het Elixir van Roze Peper, Witte Modder en Mother Water (water van de Dode Zee), die dankzij de specifieke massage en precieze bewegingen helpen de gewrichten los te maken, de imperfecties die zelfs door de meest hardnekkige cellulitis worden veroorzaakt, bestrijdt.

Pepper activeert de biologische processen, verbetert het uiterlijk van de huid, stimuleert de huidcirculatie en helpt gifstoffen en overtollige vloeistoffen te verwijderen. Je zintuigen worden verwend met onze exclusieve Pepper Signature Fragrance aromatherapie.

Gold Infusion Body Supreme met Global Shaping massage

75 min - € 139

De exclusieve all-round hermodellerende lichaamsbehandeling voor een gesculpt, stevig en perfect silhouet, -12 cm (Calculatie verkregen door de som van de knie, dijen, billen en abdomen omtrek)

Een baanbrekende lichaamsbehandeling die is ontworpen om het silhouet volledig opnieuw vorm te geven door te werken aan vetweefsels, stagnerende overtollige vloeistoffen, imperfecties veroorzaakt door cellulitis en gebrek aan tonus, allemaal in slechts 3 sessies. Extreem effectief op kritische zones, combineert het een alomvattende lichaamshervormende werking met een anti-oxiderend effect, waardoor de huid wordt verjongd, er onmiddellijk gladder en steviger uitziet. De sterren van de behandeling zijn de drie speciale Chrome Mud Scrubs welke diamantpoeder bevatten, die in synergetische combinatie werken met Gold Booster, een uitzonderlijk lichaamsverfraaiend serum, om buitengewone en zichtbare resultaten te bereiken.

Voor een optimaal resultaat wordt deze lichaamsbehandeling gecombineerd met de global shaping massage.

Deze hermodellerende massage werd gecreëerd voor het hervormen van het silhouet, het draineren van vochtophoping en het bestrijden van cellulitis op alle vlakken. Deze exclusieve methode is ontwikkeld om een onmiddellijk tastbaar en zichtbaar resultaat te geven. Spanningen veroorzaakt door stress en een hectische levensstijl, wat tevens stijfheid en ontstekingen kan veroorzaken, worden intens verminderd. Daarbovenop worden afvalstoffen op een intens niveau afgevoerd.

Geniet van een totaal ontspannen lichaam, vermindering van stress en toxines, welke de geest kalmeert, met als summum een strakker en hervormd silhouet.