About

Refresh, unwind, revive. Perfect Sense laat je zintuigen verleiden en je ziel herbronnen.

Perfect Sense ontstond uit onze overtuiging dat het leven rijker is als we de tijd nemen om tot onszelf te komen. Pas dan kan je echt verbinden met de mensen en de wereld om ons heen. Veel mensen hebben nood aan een plaats om even te kunnen ontsnappen. Een tweede thuis waar je je meteen goed voelt, waar je ongestoord kan genieten van een rustig moment. Een moment waar er gelegenheid is om jezelf te herontdekken, om in te zoomen op al je zintuigen: ruiken, voelen, proeven, … Kortom, om terug dichter bij jezelf te komen. Genieten op eigen tempo in een heerlijke omgeving, een zeldzame luxe, die we iedereen willen aanbieden.

Team Perfect Sense.

Visie

Perfect Sense is een boutique spa. Bedachtzame details maken het verschil. De beleving start van zodra je aan de balie komt. We koesteren geuren, kleuren, materialen, het vuur van haarden, … We omhullen je met fijne ervaringen die bijdragen tot jouw rust, relaxatie en gelukkige roes.

We maken gebruik van rijke, weelderige ingrediënten in een luxueuze en verfijnde omgeving. Daarbij zetten we in op alle zintuigen zodat je volledig kan ontspannen en herbronnen. Luxe draait voor ons rond stilte, tijd en kwaliteit.

Perfect Sense zorgt voor een totaalbeleving. We prikkelen of verzachten de impulsen van jouw zintuigen én combineren moeiteloos verzorging (beauty & experiences) met ontspanning (spa & sauna) en genieten (food & drinks). 

We geloven in het herkennen van gezichten, het verwelkomen van een nieuw gezicht en het behandelen van iedereen die we ontmoeten zoals we dat zelf zouden willen. 

De architectuur en inrichting van ons gebouw reflecteert geborgenheid. Tijdens een verzorgings- of ontspanningsritueel stel je jezelf kwetsbaar op. Daarom schenken we aandacht aan ieder detail zodat we alle spanningen kunnen wegnemen. Betreed de luxueuze, inspirerende wereld van Perfect Sense en voel vanzelf de spanning van je afglijden.

Team

Gezamenlijke waarden staan binnen het team van Perfect Sense voorop. We hechten stuk voor stuk belang aan de beleving van onze gasten. Iedere medewerker zorgt vanuit zijn rol ervoor dat je maximaal kan genieten van stilte, luxe en tot jezelf komen.

Perfect Sense bestaat uit gespecialiseerde teams: van masseurs en schoonheidsspecialisten tot foodies, maar onze teams werken voortdurend samen zodat het totaalplaatje blijft kloppen. Alle zintuigen staan in contact met elkaar. 

Wij geloven in het herkennen van een bekend gezicht, het verwelkomen van een nieuw gezicht en het behandelen van iedereen die we ontmoeten zoals we zelf behandeld willen worden. Het is ons doel om indrukken te creëren die lang bijblijven.

Water

Water is onmisbaar voor de spa belevingen bij Perfect Sense. Een circulair waterbeleid staat hierbij voorop.

Bij Perfect Sense gebruiken we in ons zwembad eigen bronwater. Onze waterbron zit op zo’n diepte waardoor het belangrijke mineralen zoals silicium bevat. Dit mineraal staat al generaties lang bekend om z’n herstellende werking op de huid.

Dankzij onze keuze voor zoutelektrolyse kunnen we bovendien al ons water duurzaam ontsmetten. Deze zuiveringstechniek maakt het water ook zachter voor je ogen en huid. Dankzij het gebruik van zoutelektrolyse kunnen we met water overschotten de ruime organische tuin besproeien waardoor we waterverbruik tot een minimum herleiden.

Sociaal Engagement

Perfect Sense wil een blijvende positieve impact maken op vlak van welzijn. Daarom nemen we vol overtuiging het sociaal engagement op om het werk van Onco life coach Veerle Vlemincx te steunen.

Perfect Sense wil een veilige thuishaven zijn voor kankerpatiënten.  Even ontsnappen, even ontspannen.

meer info